fbpx
De svære nytårsforsætter

De svære nytårsforsætter

Det har lige været nytår, og det er traditionen tro tid til at lave nytårsforsætter. Ofte har jeg oplevet, at jeg selv har lavet nytårsforsætter i forhold til den, jeg troede, jeg skulle være, eller andre gerne ville have, jeg skulle være. Måske har du også prøvet at have lavet nytårsforsætter om at dyrke mere motion, tabe dig eller være mere social. Eller måske har du droppet dem helt, da de kun førte til skuffelser. Men hvis vi også skal være helt ærlige, så holder de jo oftest ikke særligt længe.

Læs mere
At slå op med sit studie

At slå op med sit studie

Hele første semester levede jeg i håbet om, at jeg havde fundet min rette hylde. Da semestret sluttede, og den 2 måneder lange sommerferie fik sit tag i mig, glemte jeg hurtigt (og lykkeligt) alt om uddannelsen, og jeg vendte tilbage til de interesserer, som jeg altid har dyrket, men som på ingen måde havde relation til fysioterapi. Mine medstuderende var begyndt at få studiejobs i klinikker eller på sportshold, og det eneste jeg kunne tænke på var, hvor lidt lyst jeg selv havde til at få sådan et job.

Læs mere
Indre ro kan være svært at finde

Indre ro kan være svært at finde

Jeg tror også at ens selvtillid bliver bedre, nu mere ro man har indeni og nu mere man hviler i sig selv. For jeg kan mærke, at når jeg begynder at skabe et kaos inde i mit selv, så mister jeg også troen på at jeg fx. kan gennemføre min uddannelse. Men lige så snart jeg får sat mig ned og slappet af, og fundet min ro igen – så kommer min selvtillid langsomt tilbage

Læs mere
Er du mellem 16 - 35 år!Vil du hjælpe os med at blive bedre ved at svare på 4 spørgsmål?

Her hos UngTilUng arbejder vi hele tiden på at blive bedre til at hjælpe unge, derfor er din feedback meget værdsat.

Klik på linket her og besvar de 5 spørgsmål

På forhånd tak UngTilUng teamet!

Er du mellem 16 - 35 år!Vil du hjælpe os med at blive bedre ved at svare på 5 spørgsmål?

Her hos UngTilUng arbejder vi hele tiden på at blive bedre til at hjælpe unge, derfor er DIN FEED BACK meget værdsat.

Klik på linket her og besvar de 5 spørgsmål

På forhånd tak UngTilUng teamet!

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly