fbpx

Studie & arbejdsliv

FOMO

FOMO

”Fear of missing out” – Jeg tror de fleste af os kender den frygt. Det er en frygt, jeg særligt har haft op gennem mine teenageår, hvor jeg fik sagt alt for meget Ja og alt for lidt Nej. Netop fordi jeg var evigt bange for at gå glip af noget, ikke at kunne tale med om den sidste fest, eller bare at være ”forkert”.

Læs mere
De svære nytårsforsætter

De svære nytårsforsætter

Det har lige været nytår, og det er traditionen tro tid til at lave nytårsforsætter. Ofte har jeg oplevet, at jeg selv har lavet nytårsforsætter i forhold til den, jeg troede, jeg skulle være, eller andre gerne ville have, jeg skulle være. Måske har du også prøvet at have lavet nytårsforsætter om at dyrke mere motion, tabe dig eller være mere social. Eller måske har du droppet dem helt, da de kun førte til skuffelser. Men hvis vi også skal være helt ærlige, så holder de jo oftest ikke særligt længe.

Læs mere
At slå op med sit studie

At slå op med sit studie

Hele første semester levede jeg i håbet om, at jeg havde fundet min rette hylde. Da semestret sluttede, og den 2 måneder lange sommerferie fik sit tag i mig, glemte jeg hurtigt (og lykkeligt) alt om uddannelsen, og jeg vendte tilbage til de interesserer, som jeg altid har dyrket, men som på ingen måde havde relation til fysioterapi. Mine medstuderende var begyndt at få studiejobs i klinikker eller på sportshold, og det eneste jeg kunne tænke på var, hvor lidt lyst jeg selv havde til at få sådan et job.

Læs mere
Jeg skal på højskole

Jeg skal på højskole

Det har taget mig virkelig lang tid at finde den vej, jeg gerne vil gå her i livet. Det har været en vanvittig frustrerende vej, hvor jeg har følt mig fortabt. Men jeg tror endelig at jeg har fundet den vej jeg gerne vil gå. Derfor tager jeg på en studieforberedende højskole, så jeg kan snuse lidt til den uddannelse og studie jeg gerne vil have.

Læs mere
At springe ud på dybt vand

At springe ud på dybt vand

Lever du op til dit fulde potentiale, eller prøver du at passe ned i en kasse, som dine omgivelser eller dig selv har lavet? Hvad er det du i virkeligheden har lyst til? Det er svære spørgsmål, men de er sunde at stille dig selv. I hvert fald hvis du er klar. Det var jeg ikke for bare 2 år siden.

Læs mere
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly