fbpx

Min historie

Min angst og jeg

Min angst og jeg

Jeg har i mange år af mit liv levet en hverdag, hvor min faste følgesvend var min angst. Efter en beslutning om, at der skulle ske en forandring kontaktede jeg min læge, hvilket har betydet, at jeg i dag har min angst så meget under kontrol, at den ikke længere styrer min hverdag. Du kan her læse om min historie med angst og kampen mod den.

Læs mere
At overkomme depression

At overkomme depression

Jeg vil forsøge at dele lidt af mine erfaringer i forhold til at leve med en depression, hvilket jeg har gjort de sidste 13 år af mit liv. Det var først, da jeg var 18 år, at jeg blev diagnosticeret med svær depression, hvilken for mig var en lettelse, da det bekræftede, at jeg rent faktisk havde en psykisk sygdom, og at jeg ikke kun gik rundt og følte mig forkert oppe i mit hoved.

Læs mere
Hvad med mig, mor?

Hvad med mig, mor?

Jeg er det ældste barn i huset, og dertil er jeg også den eneste af mine søskende, som ikke deler alt, jeg føler, og jeg har nok altid været tilbageholdende med at fortælle vores mor om, hvad der foregår i mit liv. Så det blev hurtigt sådan, at min mor dedikerede al hendes tid og opmærksomhed til at hjælpe og støtte mine andre søskende, hvor hun så, ret ofte, glemte mig i processen. For selvom jeg måske ikke siger det højt, så har jeg også brug for den slags omsorg fra min mor

Læs mere
At Bare Være Mig

At Bare Være Mig

Jeg keder mig. Nej, jeg RØV-keder mig, sagt på godt dansk. Jeg er en lille nørd, så jeg har læst de næste ugers pensum, og det betyder jo så at jeg har foruroligende meget fritid. Igen, jeg har ingen umiddelbar mulighed for at distrahere og aflede mine tanker. Jeg er stillet overfor min hidtil største udfordring: Jeg skal holde mig selv ud.

Læs mere
Sådan reagerede jeg på krise

Sådan reagerede jeg på krise

Jeg kompenserer for den tabte kontrol. Jeg har følt et tab af frihed over min hverdag, så uden at være klar over hvorfor, er jeg begyndt at gå accelererende meget op i min hud. Jeg forsøger at have kontrol over de urenheder og bumser, der er synlige for tiden. Så jeg drikker en masse vand, fører en journal over min process, har etableret en renserutine, påbegyndte en ny kostplan og dokumenterer processen med billeder. Der gik to hele dage før det gik op for mig, at det var et respons på, hvad der foregår omkring mig. For det var noget af en atypisk hobby, jeg pludselig fik mig

Læs mere
Kærestesorger – Av mit hjerte

Kærestesorger – Av mit hjerte

Men det er jo nok sådan det er med kærlighed?  Prisen for at elske nogen så inderligt som jeg elskede ham, er at det kan gøre ondt. Men jeg må huske mig selv på, at når jeg elsker, når jeg har kærlighed, så er det for evigt, og det er faktisk en helt fantastisk egenskab! Tænk hvis man ikke kunne elske?

Læs mere
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly