fbpx
Gode råd fra en psykisk sårbar til en anden

Gode råd fra en psykisk sårbar til en anden

Jeg har selv altid døjet rigtig meget med min psyke, og selvom den er blevet bedre de sidste mange år, vil der nok altid være nogle små ting, hvor jeg måske er lidt anderledes fra andre, når det kommer til ens psyke. Alt dette med Corona, skift fra skole til arbejde eller hvad det ellers kan være, kan være virkelig overvældende. Derfor har jeg skrevet et par råd ned, som jeg selv har gjort brug af når jeg har følt at hele verdenen er gået lidt for hurtigt til hvad jeg kan følge med i, og fået lidt ro på mit hoved.

Læs mere
5 løfter til mig selv

5 løfter til mig selv

Nogle ville måske ryste lidt på hovedet af alle de tanker, jeg har gjort mig herom, men faktum er, at jeg har følt mig helt stresset i opløbet til min fødselsdag. Jeg er blot menneske og kan ikke lade være med at sammenligne mig med mine veninder, som står med kærester, forlovede, hus, graviditet, og nogle såmænd også med børn. Hvor jeg netop først er ved at runde af på 1. semester af mit studie, lever det mest stillestående singleliv i en lejlighed, der hver uge bliver dét mere lyserød eller huser nye blomstermotiver. Så altså, det skriger ikke ligefrem mandevenlighed. Og så har jeg stadig et par høns at plukke og bøder at betale med den satans spiseforstyrrelse, der har præget mit ungdomsliv.

Læs mere
4 gode bøger du bør læse

4 gode bøger du bør læse

Samfundet er sat på pause, og det giver mange mere tid til at fordybe sig og lave ting, som man normalt ikke har så meget tid til. Derfor vil jeg her anbefale nogle gode bøger, man kan kaste sig over for at få en pause fra alt coronasnakken og ikke mindst de sociale medier.

Læs mere
Overspisning: Når hjernen har svært ved at sige stop

Overspisning: Når hjernen har svært ved at sige stop

De første gange jeg begyndte at tænke over, om jeg havde et problem med min mad, var da jeg var omkring 23. Men mit problem med mad startede faktisk mere end 10 år tidligere. Det har bare taget mig utrolig lang tid at finde ud af, at jeg faktisk havde et problem – og at jeg faktisk overspiste virkelig meget. Nu runder jeg snart de 28, og min spiseforstyrrelse er stadig en del af mit liv – men jeg har lært at takle den på bedste vis, og kunne sige til mig selv at jeg er god nok som jeg er.

Læs mere
3 serie-anbefalinger til at fordrive tiden med

3 serie-anbefalinger til at fordrive tiden med

Nu hvor mange af os har lidt ekstra tid i hverdagen, og påskeferien måske også er startet for mange af os, så kan det være svært at finde på noget nyt at se, når man har brug for at koble lidt af og komme lidt væk fra alt COVID-19 snakken. Så luk ned for alle de sociale medier, nyheds medier og lås døren – for her kommer et par serier, som jeg selv er helt opslugt af!

Læs mere
Kreative, online udfordringer

Kreative, online udfordringer

Vi er mange, der har brug for at være en del af et fællesskab, og især her for tiden. Jeg har lavet lidt research for at finde et kreativt, online rum, der passer til mig. Jeg kan nemlig mærke på mig selv, at jeg har brug for at være kreativ i disse tider, og jeg har derfor fundet et par udfordringer på nettet, der kan sætte gang i min kreativitet.

Læs mere
Ungdommens Bibel

Ungdommens Bibel

Corona-krisen har givet mig en del fritid, som har ledt mig til at hive et vidunder af en ungdomsroman frem – nemlig ”Den Kroniske Uskyld” af Klaus Rifbjerg. Jeg kan kun anbefale ethvert ungt menneske at dykke ned i dette mesterværk, når nu tiden er til det. Den belyser så utroligt mange problematikker og nuancer af det at være et ungt  menneske under udvikling, og generelt bare det at være menneske.

Læs mere
At Bare Være Mig

At Bare Være Mig

Jeg keder mig. Nej, jeg RØV-keder mig, sagt på godt dansk. Jeg er en lille nørd, så jeg har læst de næste ugers pensum, og det betyder jo så at jeg har foruroligende meget fritid. Igen, jeg har ingen umiddelbar mulighed for at distrahere og aflede mine tanker. Jeg er stillet overfor min hidtil største udfordring: Jeg skal holde mig selv ud.

Læs mere
5 gode råd til angst for corona

5 gode råd til angst for corona

Danmark ser anderledes ud end for blot en uge siden. Landet er mere eller mindre lukket ned, og vi har fået besked på, at vi så vidt muligt skal undgå at omgås andre og passe på, at vi ikke selv bliver smittet. Det kan skabe mange bekymringer og angst i sådan en... Læs mere
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly