fbpx
Sig nej

Sig nej

Mange af os har også svært ved at sige nej til ting, fordi vi gerne vil gøre folk tilfredse, og fordi vi måske gerne vil være den type, der altid er til at regne med, og som altid er klar på socialt samvær. Nogle gange glemmer man bare at lytte til, hvad ens egen krop fortæller én, om at man har brug for hvile og afslapning.

Læs mere
Angst – overlevelse

Angst – overlevelse

Jeg var 16 år, da jeg fandt ud af, at jeg havde angst. Jeg troede, jeg havde OCD, men det viste sig at være angsten, der bl.a. viste sig i form af tvangshandlinger. Mine forældre blev skilt, og jeg følte mig hjælpeløs. Derfor fandt mit hoved på, at hvis jeg gjorde bestemte ting på den helt ”rigtige” måde, fik jeg kontrol. Selvom det slet ikke var tilfældet. Faktisk hæmmede det mig og min evne til at fungere. Jeg blev mere handlingslammet, da jeg ikke kunne fokusere på noget som helst, før jeg havde udført disse tvangshandlinger. Jeg havde ikke nogen mulighed for at nyde livet, jeg skulle bare overleve én dag ad gangen.

Læs mere
Giv slip på bekymringerne!

Giv slip på bekymringerne!

Dette er mit første indlæg, men det kommer til at omhandle det råd, jeg selv har fået, som jeg synes har hjulpet mig rigtig meget med at komme videre i mit liv; nemlig: Det gode råd: Er der noget, der går dig på i dit liv så overvej, om det er noget, du kan gøre noget... Læs mere

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com