fbpx

Fokus tema

Fra usynlig til synlig

Fra usynlig til synlig

Måske har du, ligesom mig, følt dig usynlig, fordi du ofte er blevet overset, og måske har du til tider følt dig ensom eller deprimeret. Måske føler du dig ikke, der er en plads til dig i verden. Men det er der!

Læs mere
Studiestart

Studiestart

For nylig har mange fået svar på, om de er kommet ind på en uddannelse eller ej. Måske er du én af dem, som desværre ikke er kommet ind og sidder med en træls følelse i maven. Men fortvivl ikke. Det er helt forståeligt, at du er ked af det. Det er altid hårdt at få et afslag, men du skal vide, at det ikke betyder, at du som person ikke er god nok.

Læs mere
Corona-Lisa

Corona-Lisa

Jeg hader, hader, hader virkelig meget at være så meget alene med mig selv, som jeg har været de sidste par uger på grund af den her virus. Jeg savner min hverdag, mine venner og min familie. Gudskelov har Skype da kunne aflaste lidt, men det er bare ikke det samme! For nu er hudsulten også ved at tage over. Jeg havde ikke tænkt over hvor meget et kram eller sågar bare et håndtryk kunne betyde, før det lige pludselig var blevet forbudt…

Læs mere
I mønstrets magt!

I mønstrets magt!

Så godt som Jeg har altid været bange for at træffe mine egne beslutninger, og jeg har levet i den trygge skygge af hvem end, jeg har været sammen med. Jeg er gået fra kæreste til kæreste uden at finde mig selv, før jeg gav dem al min kærlighed. Jeg kunne ikke være... Læs mere
Min ‘Big Change’

Min ‘Big Change’

Mange ville have en bid af mig, men der var sjældent nogle, der ville give noget tilbage. Jeg havde givet af mig selv, at der til sidst næsten ikke var noget tilbage.

Læs mere
Kan et ulykkeligt brud alligevel være lykkeligt?

Kan et ulykkeligt brud alligevel være lykkeligt?

Kærestesorger eller hjertesorger, kært barn har mange navne, er noget vi som mennesker helt naturligt skal gennemgå. Der er desværre ingen smutvej udenom det. Det er et instinkt at ville elske og blive elsket, og samtidig enormt sårbart at åbne dig selv på den måde og give dig hen til et andet menneske. Der ligger en enorm tillidserklæring i et kæresteforhold; Man lover hinanden, at man er hinandens ”menneske”, hinandens største støtte. Så når den her relation bliver brudt, så er det et kæmpe tab. Og det gør selvfølgelig rigtig ondt.

Læs mere
At sige ‘jeg elsker dig’

At sige ‘jeg elsker dig’

Kærlighed er noget helt særligt og er så vigtig at omfavne og huske sig selv og hinanden på. Både kærligheden til sig selv og kærligheden til andre. Når jeg tænker på kærlighed, tænker jeg på mange ting, mange personer jeg har tæt inde på livet. En af de personer er min mor. Jeg husker min mor for at have mange stærke egenskaber. Jeg husker hende for mange ting, og noget jeg særligt husker hende for, var hendes smittende måde at udtrykke sin kærlighed på. Og hvor jeg er ovenud taknemmelig for, at det var en egenskab, der lå hende så naturligt, at det på mange måder har påvirket mig til, hvordan jeg ser på verden i dag og på dem omkring mig.

Læs mere
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly