Fokus tema

Forventninger omkring julen

Forventninger omkring julen

Det er vigtigt at huske på, at man ikke kan være alle steder på én gang.
At det er okay, at sige nej tak nogle gange. At vælge nogle arrangementer til og andre fra.
Jeg kan selv blive fanget i skyldfølelsen og den forventning min familie har til, at jeg kommer og besøger dem, eller deltager i diverse arrangementer, som afholdes.

læs mere
Vinterdepression

Vinterdepression

Jeg har et helt andet energiniveau om sommeren, når der er lyst udenfor, og derfor har jeg automatisk overskud til at kaste mig over flere projekter eller være mere social. Det har jeg måtte acceptere ikke er tilfældet om vinteren. Jeg begynder at føle mig trist, nedtrykt og oplever hurtigt, at mit humør bliver dårligere

læs mere
Fra usynlig til synlig

Fra usynlig til synlig

Måske har du, ligesom mig, følt dig usynlig, fordi du ofte er blevet overset, og måske har du til tider følt dig ensom eller deprimeret. Måske føler du dig ikke, der er en plads til dig i verden. Men det er der!

læs mere
Studiestart

Studiestart

For nylig har mange fået svar på, om de er kommet ind på en uddannelse eller ej. Måske er du én af dem, som desværre ikke er kommet ind og sidder med en træls følelse i maven. Men fortvivl ikke. Det er helt forståeligt, at du er ked af det. Det er altid hårdt at få et afslag, men du skal vide, at det ikke betyder, at du som person ikke er god nok.

læs mere
Corona-Lisa

Corona-Lisa

Jeg hader, hader, hader virkelig meget at være så meget alene med mig selv, som jeg har været de sidste par uger på grund af den her virus. Jeg savner min hverdag, mine venner og min familie. Gudskelov har Skype da kunne aflaste lidt, men det er bare ikke det samme! For nu er hudsulten også ved at tage over. Jeg havde ikke tænkt over hvor meget et kram eller sågar bare et håndtryk kunne betyde, før det lige pludselig var blevet forbudt…

læs mere
Min ‘Big Change’

Min ‘Big Change’

Mange ville have en bid af mig, men der var sjældent nogle, der ville give noget tilbage. Jeg havde givet af mig selv, at der til sidst næsten ikke var noget tilbage.

læs mere
Kan et ulykkeligt brud alligevel være lykkeligt?

Kan et ulykkeligt brud alligevel være lykkeligt?

Kærestesorger eller hjertesorger, kært barn har mange navne, er noget vi som mennesker helt naturligt skal gennemgå. Der er desværre ingen smutvej udenom det. Det er et instinkt at ville elske og blive elsket, og samtidig enormt sårbart at åbne dig selv på den måde og give dig hen til et andet menneske. Der ligger en enorm tillidserklæring i et kæresteforhold; Man lover hinanden, at man er hinandens ”menneske”, hinandens største støtte. Så når den her relation bliver brudt, så er det et kæmpe tab. Og det gør selvfølgelig rigtig ondt.

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.