Diverse

Hvad/hvem/hvorfor Sankthans?

Hvad/hvem/hvorfor Sankthans?

Fællessang, mere eller mindre ideologiske taler og lugten af røg blandet med en hidsig mængde myggespray. Sankthansaften er en smadderhyggelig tradition – ligeså dansk som rødgrød med fløde – men hvad er det nu liiige vi fejrer?

læs mere

Hillerød Slotssø Byfest 9-11 juni 2017

UngTilUng er med, når flere foreninger skaber debat om de tabuer deres medlemmer bliver mødt med på daglig basis. UngTilUng arbejder på at nedbryde tabuerne omkring følelsesmæssige og sociale sårbarheder. Vær med når vi debatterer de mest følsomme emner til Hillerød Slotssø Byfest lør. d. 10.06 kl. 12-15 i den store Øltelt.

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.