fbpx

De fleste af os kender følelsen af ikke at føle os gode nok – det er nemlig helt naturligt at vi somme tider føler os utilstrækkelige i bestemte situationer. Men har du ofte følelsen af ikke at være god nok, og går det så meget ud over din hverdag, at det forhindrer dig i at leve det liv du gerne vil, så kan det være en god ide at blive klogere på, hvordan du kan komme til at tænke mere positivt om dig selv. Se med i de næste 3 videoer, hvor du kan blive mere bevidst om, hvorfor du ikke føler dig god nok, hvordan du ændrer dit fokus fra det negative til det positive og hvad du kan gøre for at opdage dine styrker.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Alle mennesker oplever at blive vrede engang imellem. At blive vred er en helt naturlig og nødvendig følelse. Det er eksempelvis godt at vi bliver vrede hvis vi føler os dårligt behandlet. En reaktion som vrede kan være med til at vi undgår at komme ud i situationer hvor vores grænser bliver overskredet. Men somme tider kan vi opleve, at vreden tager magten og bliver så dominerende, at vi ikke kan tænke klart og kommer til at sige og gøre ting vi ikke mener.

I værste tilfælde kan vi miste kontakten til gode venner, familie og vi kan endda opleve at miste job eller muligheden for at gå på et studie. I de tre videoer nedenfor kan du få gode råd og værktøjer i, hvordan du opdager og håndterer din vrede.

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com