fbpx

Personlig selvhjælp

Hvordan får man struktur på hverdagen som studerende?

Livet som studerende kan være meget ustruktureret. Det kan godt give en stresset og overvældende hverdag. Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du får mere struktur på din hverdag som studerende.

Læs mere

Den svære snak om løn

Det kan føles grænseoverskridende at tale om løn, men det er vigtigt at gøre det, så du er sikker på, du får en fair løn. Her er nogle gode råd til, hvordan man kan gribe den svære lønsamtale an.

Læs mere

Når du skal starte på en videregående uddannelse

Studietiden kræver mange overvejelser og beslutninger, både før studiestart og i den første tid efter. Her er lidt hjælp.

Læs mere

Nye venner på nyt studie

Når man skal starte på et nyt kapitel i livet, skal man måske ud at finde nye venner. Det kan være svært. Her er nogle gode råd.

Læs mere

Dumpet eksamen – hvad gør jeg nu?

Det er absolut ikke sjovt at dumpe, men faktisk er det noget, der sker for rigtig mange. Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du kommer op på hesten igen efter en dumpet eksamen.

Læs mere

Sommeren – en overgang til noget nyt

Sommeren er for mange en overgang til noget nyt, og det kan være utroligt spændende, men det kan også være utroligt svært. Her kan du læse om de 3 bedste ting ved at skulle prøve noget nyt.

Læs mere

Hjælp! Jeg skal flytte hjemmefra

Når man skal flytte hjemmefra, er der en masse ting, der skal huskes. Blandt andet at få lavet et budget og en generel huskeliste.

Læs mere

Introvert under studiestart

Gode råd til at takle studiestarten, hvis du er introvert, eller bare finder det udfordrerne, og er bekymret over det sociale aspekt.

Læs mere

Uvisheden om fremtiden efter endt uddannelse

Hvordan håndterer man en fremtid man ikke kan styre, såsom når man søger job? Få gode råd til at tackle uvisheden og vær med til at bryde dagpengetabuet.

Læs mere

Jobsøgende i svære tider – Når verden vælter

Verden er lukket ned, mens du går ledig. Det er svært at være jobsøgende i disse tider, men det er vigtigt at holde fanen højt og give dig selv et pusterum.

Læs mere

Afslag på afslag i søgen på et studiejob

Få gode råd til, hvordan du skriver et godt CV, hvordan du kan forberede dig til jobsamtalen, samt hvilke mulighder der ellers er, hvis ikke det hele går som planlagt.

Læs mere

Palle alene i verden – Uddannelse i udlandet

Det kan være svært og ensomt at stå i udlandet for at tage sin uddannelse. I denne artikel fokuseres der på uddannelsestiden og gives gode råd til, hvordan du kommer gennem den.

Læs mere
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly