fbpx

Kom i gang med online dating? – 3 gode råd

Online dating kan være en jungle, og det kan kræve lidt overvejelser inden man springer ud i det. Her er 3 gode råd, når du vil starte på online dating.

Læs mere

Dumpet eksamen – hvad gør jeg nu?

Det er absolut ikke sjovt at dumpe, men faktisk er det noget, der sker for rigtig mange. Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du kommer op på hesten igen efter en dumpet eksamen.

Læs mere

Hjælp! Jeg skal flytte hjemmefra

Når man skal flytte hjemmefra, er der en masse ting, der skal huskes. Blandt andet at få lavet et budget og en generel huskeliste.

Læs mere

Introvert under studiestart

Gode råd til at takle studiestarten, hvis du er introvert, eller bare finder det udfordrerne, og er bekymret over det sociale aspekt.

Læs mere

Uvisheden om fremtiden efter endt uddannelse

Hvordan håndterer man en fremtid man ikke kan styre, såsom når man søger job? Få gode råd til at tackle uvisheden og vær med til at bryde dagpengetabuet.

Læs mere

Jobsøgende i svære tider – Når verden vælter

Verden er lukket ned, mens du går ledig. Det er svært at være jobsøgende i disse tider, men det er vigtigt at holde fanen højt og give dig selv et pusterum.

Læs mere

5 gode råd til et bedre venskab

Det kan til tider være svært at være venner. Man kan føle, at ens tætteste ikke forstår én, og man kan være ensom, selvom man har mange venner. Her er 5 gode råd til et bedre venskab.

Læs mere

Afslag på afslag i søgen på et studiejob

Få gode råd til, hvordan du skriver et godt CV, hvordan du kan forberede dig til jobsamtalen, samt hvilke mulighder der ellers er, hvis ikke det hele går som planlagt.

Læs mere

Palle alene i verden – Uddannelse i udlandet

Det kan være svært og ensomt at stå i udlandet for at tage sin uddannelse. I denne artikel fokuseres der på uddannelsestiden og gives gode råd til, hvordan du kommer gennem den.

Læs mere

Flytte hjemmefra

står du og skal flytte hjemmefra ? så skal man huske at tænke over hvad der ligger bag, hvilke ting mangler du, hvordan skal det hænger sammen økonomisk, hvilke faste udgifter er der osv?

Læs mere

Jobsøgende – hvordan holder du humøret og motivationen oppe?

Det kan være ensomt og opslidende at være ledig. Her kan du læse nogle gode råd til at holde humøret og motivationen oppe, når man er jobsøgende.

Læs mere

Ikke optaget på drømmeuddannelsen? – 3 gode råd

Når man ikke bliver optaget på drømmeuddannelsen, kan det være svært at se noget lyspunkt. Her i artiklen kommer 3 gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du ikke bliver optaget.

Læs mere
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly