fbpx

Forandring og udvikling

I denne kompetencevideo får du viden om forandring og udvikling, og hvordan du kan støtte unge i deres forandringsprocesser i dit frivillige arbejde.

Hvordan etablerer man en relation digitalt?

I denne kompetencevideo vil du få viden om, hvordan du kan etablere en relation digitalt, og hvilke udfordringer og muligheder der kan være med at hjælpe digitalt.

Egenomsorg

I denne kompetencevideo vil du få viden om, hvordan du kan blive bedre til at passe på dig selv i det frivillige arbejde i UngTilUng.

Konflikthåndtering

I denne kompetencevideo vil du få viden om, hvordan du kan håndtere konflikter i det frivillige arbejde og forebygge, at konflikterne eskalerer.

Den gode historie

I denne kompetencevideo vil du få viden om, hvordan du skriver gode og motiverende historier og tekster, som de unge vil læse.

Positiv psykologi og den styrkebaserede tilgang

I denne kompetencevideo vil du få viden om, hvordan du kan have fokus på at fremme unges trivsel med udgangspunkt i positiv psykologi og en styrkebaseret tilgang.

Peer-to-peer

I denne kompetencevideo vil du få viden om, hvad det vil sige at være frivillig i UngTilUng med egne erfaringer og give peer støtte til unge, der har det svært.