Huskeliste til dig, der skal flytte hjemmefra

Står du og skal til at flytte hjemmefra, men ved ikke, hvad der er godt at have styr på før du flytter? Her er en liste med de overordnede ting, som du kan bruge som rettesnor

Læs mere

Eksamen i en digital tid

Corona har ændret proceduren for, hvordan vi går til eksamener, hvilket kan føre til mange spørgsmål. Læs med her for at få gode råd inden eksamenerne.

Læs mere

Nervøs eller angst for eksamen

To gange om året rammer tiden, hvor mange har eksaminer. Flere end du måske tror, går rundt med en nervøsitet eller direkte angst for eksamen. Her får du seks råd til at håndtere nervøsiteten på.

Læs mere

Hvordan får man struktur på hverdagen som studerende?

Livet som studerende kan være meget ustruktureret. Det kan godt give en stresset og overvældende hverdag. Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du får mere struktur på din hverdag som studerende.

Læs mere

Den svære snak om løn

Det kan føles grænseoverskridende at tale om løn, men det er vigtigt at gøre det, så du er sikker på, du får en fair løn. Her er nogle gode råd til, hvordan man kan gribe den svære lønsamtale an.

Læs mere

Når du skal starte på en videregående uddannelse

Studietiden kræver mange overvejelser og beslutninger, både før studiestart og i den første tid efter. Her er lidt hjælp.

Læs mere

Nye venner på nyt studie

Når man skal starte på et nyt kapitel i livet, skal man måske ud at finde nye venner. Det kan være svært. Her er nogle gode råd.

Læs mere

Dumpet eksamen – hvad gør jeg nu?

Det er absolut ikke sjovt at dumpe, men faktisk er det noget, der sker for rigtig mange. Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du kommer op på hesten igen efter en dumpet eksamen.

Læs mere

Sommeren – en overgang til noget nyt

Sommeren er for mange en overgang til noget nyt, og det kan være utroligt spændende, men det kan også være utroligt svært. Her kan du læse om de 3 bedste ting ved at skulle prøve noget nyt.

Læs mere

Hjælp! Jeg skal flytte hjemmefra

Når man skal flytte hjemmefra, er der en masse ting, der skal huskes. Blandt andet at få lavet et budget og en generel huskeliste.

Læs mere