De fleste af os kender følelsen af ikke at føle os gode nok – det er nemlig helt naturligt at vi somme tider føler os utilstrækkelige i bestemte situationer. Men har du ofte følelsen af ikke at være god nok, og går det så meget ud over din hverdag, at det forhindrer dig i at leve det liv du gerne vil, så kan det være en god ide at blive klogere på, hvordan du kan komme til at tænke mere positivt om dig selv.

Se med i de næste 3 videoer, hvor du kan blive mere bevidst om, hvorfor du ikke føler dig god nok, hvordan du ændrer dit fokus fra det negative til det positive og hvad du kan gøre for at opdage dine styrker.

Sådan finder du frem til dine styrker

24 grundlæggende styrker findes der. Ingen har dem alle, men de er alle lige vigtige. Tjek dem ud her og find ud af, hvordan du lærer dine egne styrker at kende.

Læs mere

Bliv opmærksom på dine styrker – og brug dem!

Styrker er en vigtig del af, hvem du er som person. Det er vigtigt at kende sine styrker, da det giver en stor indflydelse på hverdagen.

Læs mere

Hvad betyder det egentlig at være sexet?

Føler du dig sjaældent sexet fordi du ikke ligner de kvinder/mænd som ses på tv? Hvad hvis jeg fortalte dig at udseendet egentlig slet ikke har noget at gøre med om du er sexet eller ej?

Læs mere