Kæmper du, ligesom mange andre unge, med lavt selvværd og dårlig selvtillid, hvor tanker om ikke at være god nok, og usikkerheden på sig selv og sine egne evner fylder hos dig? De negative tanker kan kører i ring og fylde, og det kan have betydning for, hvordan du har det i din hverdag.

Her kan du finde hjælp til, hvordan du kan få bedre selvværd og booste din selvtillid.

En superhelte-historie om sårbarhed

Vidste du, at det er en enorm styrke at turde være sårbar? Her er tre gode råd til at vende din sårbarhed til selvsikkerhed.

Læs mere

Egenomsorg

Husker du at passe på dig selv og tænke på dit eget velbefindende? Husk egenomsorgen i din hverdag, det er vigtigt for dine livsvilkår.

Læs mere

Fokuser på andre og få det bedre selv

De fleste mennesker er bange for, hvad andre tænker om dem. Men vi kan vende denne frygt til noget positivt, hvis vi skifter fokus væk fra os selv og over på andre.

Læs mere

Har du lavt seksuelt selvværd eller selvtillid? – Du er ikke alene!

Hvad er seksuelt selvværd? og hvad sker der når skammen over vores krop påvirker vores selvværd? Tjek om du måske selv har lavt seksuelt selvværd og hvad du kan gøre for at booste dette?

Læs mere

At blive “rigtig” voksen

Læs om hvordan voksenlivet kan være en udfordrende periode med mange op- og nedture, hvor man kan føle, at man “bluffer” i jagten på at blive voksen.

Læs mere

Kunsten at sige “pyt”

Gode råd til hvordan vi kan lære os selv at acceptere, at vi ikke altid kan leve op til alle de forventninger vi har til os selv.

Læs mere

Sådan fik jeg en bedre selvtillid og et bedre selvværd

Vejen til en bedre selvtillid og et bedre selvværd kan være lang og svær, men i denne artikel er der en række råd, som har hjulpet mig på vej til få bedre selvtillid og selvværd.

Læs mere

Selvtillid og selvværd

Selvtillid og selvværd bruges ofte i sammenhæng med hinanden, og et godt stykke hen af vejen følges disse to begreber også godt ad, men ikke altid. Nogle psykologer mener, at selvværd og selvtillid er to sider af samme sag, hvor grundspørgsmålet er ’’er jeg god nok?’’

Læs mere

Træn din hjerne og styrk dit selvværd

Ved at benytte positive bekræftelser kan du træne din hjerne til at tænke positive frem for negative tanker. På den måde styrker du dit selvværd og bliver mere bevidst om dine egne styrker.

Læs mere

Lavt selvværd? Sådan kan du styrke dit selvværd

Kender du også til følelsen af at have lavt selvværd og have negative tanker omkring dig selv? Så kan du her læse om, hvad du kan gøre for at styrke dit selvværd.

Læs mere