Måske du kender følelsen af at være opslugt af tanker og følelser, der trænger sig på og tager al din opmærksomhed og energi? Det kan være grublen over ting, der er sket i din fortid, bekymringer om din fremtid eller noget helt tredje. Det kan også være du oplever, at du prøver at undertrykke, dulme eller på anden vis prøver at få dine tanker og følelser til at gå væk, fordi de føles ubehagelige. Det er helt naturligt at vores tanker vandrer hen på alt mellem himmel og jord – vi har nemlig op til ca. 60.000 tanker i døgnet.

Gennem mindfulnessøvelser kan vi øve os i at rette vores opmærksomhed mod at være tilstede lige nu og træne os selv i at være mere nærværende i vores liv. For at få mest ud af øvelserne vil vi anbefale, at du hellere øver dem hyppigt og lidt i stedet for sjældent og meget.

Hvorfor er egenomsorg så svært?

Det kan blive lettere for os at gøre noget godt for os selv, hvis vi gør de gode ting til gode vaner. Det kan være svært, men her får du nogle råd til, hvordan du skaber gode vaner.

Læs mere

Naturens terapeutiske virkning

Der er både fysiske og psykiske fordele ved at bruge naturen. For mig er den utrolig terapeutisk og derfor vil jeg gerne dele ud af mine erfaringer.

Læs mere

Tid til ro? 6 råd til indre ro

Ro er blevet en mangelvare i dagens Danmark. Så hvordan får vi skabt tid til ro i en stresset hverdag? Her får du råd der hjælper dig på vej, til at finde din indre ro.

Læs mere

Kropsscanning 10 min

Kropsscanning 6 min

Hvad er en kropsscanning?