Ensomhed ved at flytte hjemmefra

Er du bange for, at føle dig ensom nu du skal flytte hjemmefra? så står du ikke alene. men der er ting at gøre så giv ikke op.

Læs mere

Ensom eller bare alene? Her får du forskellen

Denne artikel handler om ensomhed og at føle sig alene, hvor fokus er på forskellen mellem disse to, da ensomhed og det at være alene ikke er helt det samme, som mange unge måske ikke ved.

Læs mere

Ensomhed i en mærkelig tid

Man kan let føle sig ensom i en tid som denne. I følgende artikel giver jeg 3 gode råd til, hvordan man kan holde kontakten til sine venner.

Læs mere

Tankemylder under isolation? – 3 gode råd

Når man sidder isoleret kan tankerne let flyve rundt og tage over. Tankemylder rammer os alle på et tidspunkt. Her er 3 gode råd til at få styr på tankerne.

Læs mere

Gode råd mod ensomhed i isolation

Mange føler sig ensomme i disse dage. Her er nogle gode råd til at dyrke sine relationer og bekæmpe ensomheden, mens landet er lukket ned.

Læs mere

Ensomhed i en social verden

Ensomhed er ikke en rar følelse, men desværre en følelse flere tusinde har/har haft. Mennesker har forskellige behov og derfor er det også forskelligt hvornår der er tale om ensomhed. Ensomhed kan forekomme i sammenhæng med bla. sorg, tab og savn. men hvad kan man selv gøre for, at komme væk fra ensomheden? Læs med i denne artikel og læs nærmere om dette samt få gode råd/inspiration til hjælp.

Læs mere