Hvad er depression?

Man føler sig meget ked af det, når man har en depression, og man kan her ikke nødvendigvis pege på en årsag til, at man er ked af det.

Læs mere

Tips til studieteknik: Undgå stress i dit studieliv

Få gode råd og hjælp til at forebygge stress i dit studieliv. Både gennem mentale værktøjer, men også konkrete råd og metoder, som du enten kan bruge eller få inspiration fra.

Læs mere

Vis omsorg for dig selv under lockdown

Det er vigtigt at vise omsorg for sig selv, især i svære situationer som den vi er i nu. Egenomsorg kan se ud på mange måder – og der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet.

Læs mere

Føler du dig stresset?

Oplever du stress, og har du brug for inspiration til, hvordan du kan få det bedre? Og vil du gerne vide lidt mere om, hvordan du kan identificere stress? Så læs med her.

Læs mere

Hvad er stress?

Som ung kan man være presset fra mange sider, eller ihvert fald selv have følelsen af at være presset. Der er så mange valg, der skal tages, og det kan i nogle tilfælde være svært at finde ud af, om man skal vælge med hjertet eller hovedet. Midt i alle disse overvejelser, kan man pludselig få det utrolig dårligt, og man kan måske begynde at stille sig selv spørgsmålet: Har jeg stress?

Læs mere

Bliv bedre til at håndtere din angst

Hvis du lider af angst, så får du her nogle gode råd og konkrete metoder til, hvordan du kan arbejde med din angst og blive bedre til at kontrollere den.

Læs mere

Hvad er angst?

Artiklen beskriver, hvordan angst kan opleves, både fysisk og psykisk, og giver nogle råd og henvisninger til, hvordan man kan arbejde med sin angst.

Læs mere