fbpx

Nu hvor mange af os har lidt ekstra tid i hverdagen, og påskeferien måske også er startet for mange af os, så kan det være svært at finde på noget nyt at se, når man har brug for at koble lidt af og komme lidt væk fra alt COVID-19 snakken. Så luk ned for alle de sociale medier, nyheds medier og lås døren – for her kommer et par serier, som jeg selv er helt opslugt af!

Outlander – Ses på HBO

Vi følger den unge Claire Randall og hendes rejse til helt anden tid. Hun bliver gift i sin egen tid, men kommer ved et tilfælde til at røre ved nogle gamle sten, der sender hende tilbage i tiden til Skotland i 1743. Kaos, fare og kærlighed venter hende, og hun forelsker sig i en mand fra en helt anden tid. Hun er splittet i sine følelser, og hvilket valg skal hun mon tage uden at såre hendes mænd eller sig selv?

Jeg er normalt ikke selv til romantiske serier, men denne serie er også fyldt med mystik, krig og spænding. Det er en god mix af det hele, og den er helt sikkert værd at bruge en weekend på.

Mr. Mercedes – Ses på Cmore

Vi følger den pensionerede efterforsker Bill Hodges, som bliver plaget af en gal seriemorder. Han bliver både forfulgt og overvåget, og han kan ikke nyde sit otium før han har fundet ud af hvem denne “Mr. Mercedes” er. Det bliver en “katten efter musen”-jagt, som ingen ende vil tage for Hodges. 

Jeg synes denne serie er virkelig overset, jeg opdagede den selv ved lidt af et tilfælde. Den er baseret på Bill Hodges-roman-trilogien af ​​Stephen King, og jeg blev virkelig opslugt af denne krimi virkelig hurtigt. Den er både skræmmende, lidt uhyggelig og spændende på samme tid. 

The Big Bang Theory – Ses på Dplay

Vi følger to unge fyre; Leonard, som er eksperimentalfysiker og Sheldon, som er teoretisk fysiker. De bor sammen i en lejlighed overfor en ung, køn pige ved navn Penny, som arbejder som servitrice, men som har en drøm om at blive skuespiller. En vennegruppe bliver hurtig dannet mellem flere forskellige typer af mennesker, og vi følger deres op og nedture gennem livet.

Hvis du kan unde sig selv ca. 20 minutter pr. afsnit, så gør det! Selvom serien rundede de 12 sæsoner, så kan de ses på ingen tid, for de er både sjove, søde og ekstra tryk sjove! Man falder hurtigt for de charmerende karakterer i serien, og følelsen af, at man bliver en del af denne gruppe – og bare rolig – man behøver ikke at være god til fysik for at kunne følge med. Hvis man allerede har set denne serie, så kan spin-off serien ‘Young Sheldon” virkelig også anbefales. 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly