Online rådgivning

Er du træt af at være ked af det og har du nogle problemer der fylder i din hverdag?
Så kan en online rådgivning måske være noget for dig.
På UngTilUng har du mulighed for at få online rådgivning.
Her kan du læse mere om hvad rådgivningen går ud på.

Rådgivning

I rådgivningen vil du få din helt egen rådgiver der følger dig fra start til slut af forløbet. Rådgivningen vil tage udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det kan eksempelvis være du er i tvivl om, hvorvidt du kan klare studie eller et arbejde. Det kan også være, at du gerne vil blive bedre til at komme ud og være social eller bare gerne vil have en fritid der gør dig glad.
Uanset hvad der fylder i dit liv lige nu, så sidder der dygtige rådgivere klar på UngTilUng til at støtte dig i at komme videre, sådan så du kommer til at få det bedre i din hverdag.

Praktiske oplysninger:

  • Rådgivningen er GRATIS.
  • Rådgivningen foregår online i et digitalt rum, som du vil blive inviteret ind i, når du har booket en samtale hos en rådgiver.
  • Idet rådgivningen er online, skal du blot have adgang til en computer, en tablet eller en smartphone.
  • Er du interesseret i at få en rådgivning kan du få en uforpligtende samtale med en rådgiver, hvor I sammen finder ud af om et forløb kan være noget for dig.
  • Du booker en samtale hos en rådgiver gennem vores bookingsystem ved at trykke på ”Book nu”.

Kontakt os

Er du i tvivl om, hvorvidt rådgivningen er noget for dig og vil du gerne i kontakt med en der kan hjælpe dig med at finde ud af det hurtigst muligt, så brug kontaktformularen nedenunder.